Het is begonnen!!

We hebben de T-shirts al binnen, de boodschappen zijn gedaan en hebben er zin in! We verwachten je vanaf 3 uur, dan openen we de inschrijfbalie.

Bij het inschrijven krijg je je badge, en een formulier (wat je goed door moet lezen) over de voorwaarden deelname aan de Global Game Jam.

Er is een safekeeping voor mensen die tijdens de keynote hun laptops willen stallen. Mocht je een half kantoor aan spullen meenemen om te jammen, mail dat even aan Dop [d.terlingen@hva.nl], zodat we die alvast in een van de Jam rooms kunnen opslaan.

We hebben grote lokalen die we aan de teams kunnen toebedelen, dus als je wilt kun je in de ruimte van je team slapen. Ook is er een slaapzaal aanwezig. Ook hebben we een aantal douches beschikbaar om zo fris en fruitig mogelijk te jammen.

Check regelmatig deze site, we proberen je via dit medium zoveel als mogelijk op de hoogte te houden.

Have a great Jam!!