Programma zondag + uitleg jury

Even een korte uitleg van vandaag de dag. De tijden zijn ondervoorbehoud van de jury, maar dan hebben jullie alvast een globaal beeld van de dag.

13.00 uur – lunch
13.30 uur – printen
15.00 uur – Jury komt langs
16.00 uur – Expo publieksprijs
16.15 uur – Shortlist jurering
17.00 uur – Prijsuitreiking en borrel

Printen
Om half twee is er een mogelijkheid tot het printen van een A3-poster van je game. Zet in jpg-formaat je poster op een usb-stick. Zet in de bestandsnaam je jamroom-nummer en je teamnaam, bijvoorbeeld “2.18-teamcrew.jpg”. Kom langs in 2.18 voor het printen van je poster.

Jury
Tussen 3 en 4 komen twee van de zes  juryleden  langs in je jamroom om jullie game te beoordelen. Zorg dat je een speelbare game voor ze klaar hebt staan. Zodra de jury is geweest mag je je spullen inpakken en de jamroom verlaten (graag even alles netjes achterlaten).

Om vier uur wordt er een shortlist gemaakt van de games, deze teams worden hier op de website bekend gemaakt. Deze teams stellen hun spel beneden achterin de kantine op (Itopia gedeelte) voor de jury. De jury speelt alle shortlist games en gaat daarna in beraad.

Publieksprijs
Nadat je je jamroom hebt verlaten stel je beneden in de kantine je spel + poster op voor de publieksprijs. Iedere jammer krijgt een sticker (=stem) om te stemmen voor de publieksprijs. Mocht jullie game op de shortlist staan moeten er dus twee speelbare games zijn, een voor in Itopia en een voor op de expositie.

Prijsuitreiking
Om 5 uur maakt de jury de eerste, tweede, derde en publiekprijs bekend. Aansluiten is er een borrel om het weekend in stijl af te sluiten.