Einde van de Jam

Het einde van de Jam nadert, hier een kleine update over de afsluiting van de Jam. Tot drie uur heb je de tijd om je game af te maken en up te loaden.

Je game kun  uploaden op: Globalgamejam.org. Vanaf drie uur loopt de jury rond om alle games te bekijken. Nadat de jury langs is geweest kun je je jamroom opruimen. Je kunt dan beneden in de kantine één computer opstellen voor de publieksprijs. Iedereen krijgt stickers om mee te stemmen voor de publiekslieveling van 2015.

Rond kwart over vier wordt er een shortlist van 9 games bekend gemaakt (hier op de site en beneden in de kantine) van de games die in de running zijn voor de prijzen. Deze spellen stellen een extra computer op achterin de kantine; het zo genaamde Itopia. Hier komt de voltallige jury je game beoordelen.

Om vijf uur worden de 4 winnaars, (1e, 2e, 3e en publieksprijs) bekend gemaakt en sluiten we af met een toost op een geslaagd weekend!